Black Room / Ízek a sötétben

gastro design workshop / Matók Zsuzsi - Nedill Food Design

Nedill Food Design: Matók Zsuzsi gastro - designer különleges, az alkalmazott food design (film és fotó) mellett sokszor kísérleti oldalról közelíti meg az ehető tárgyak világát. Olyan speciális étel-műtárgy koncepciókat hoz létre, melyek esztétikájukat tekintve egészen távol állnak bármitől, amit korábban az ételről gondoltunk. Színekkel, struktúrákkal, konyhatechnológiával és természetesen ízekkel végez újabb és újabb kísérletet.

A Black Room név alatt futó food-design workshop alkalmával Matók Zsuzsi mesél a gastro-design és a food stylist szakma rejtelmeiről és alap fogalmairól, miközben a résztvevők is feladatot kapnak: japán desszert recept újragondolásával különböző formákat és ízeket lehet majd megalkotni a közös foglalkozáson. Az esemény a “Black Room”-ban teljesedik ki, ahol az elkészült mini desszerteket a résztvevők egy titkos szobában, különleges enterior-ben oszthatják majd meg egymással. A workshop végére fény, hang, illat és ízek harmóniája jön létre - minden érzékszervre szükség lesz!

Gallery